Jakbym chciał zeby mi fura malo palila, nie kupowalbym 2.0 TDI z DSG
no widzisz, a ludzie ciągle w tym celu to kupują
Zamieszczone przez Maicroft
Misiek juz dawno powiedzial, ze jest to auto niezbywalne ze wzgledu na mody budy, wiec teraz moze inwestowac, a potem albo maniak to kupi, albo pojdzie na czesci
dokładnie, po zwykłych modyfikacjach nikt nie chce samochodu
plany super :!:
Czy w O1 możliwe jest skonfigurowanie wygaszania licznika przebiegu pojazdu po wyłączeniu zapłonu lub wyjęciu kluczyka ze stacyjki?
Mam na myśli prawy wyświetlacz umieszczony w obrotomierzu.
Teoretycznie da sie zrobic negatyw (przynajmniej w vento ) przeklejajac folie polaryzacyjna na druga strone.
Tzn. beda biale cyferki na czarnym tle. A dopiero cos widac jak sie podswietli od spodu licznik.
VW Vento 1.9TDI 1Z ++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj! Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Dobra, dobra.... niech przyzna, że wcześniej wychodzi z pracy i wozi się do kochanki, dlatego nie chce by żona spisywała przebieg. :diabelski_usmiech
Osobiście nie przyszło by mi do głowy ale widzę, że przez Kolegę przemawia doświadczenie :-).
A do pracy jeżdżę pociągiem.
Ooo ktoś poczuł się dotknięty a tu się trzeba było uśmiechnąć. Oczywiście, że jestem doświadczony... Doświadczony facet się nie żeni. :twisted: Współczuję jeśli chodzi o dojazdy.
jacek23, a tak z ciekawości - dlaczego Ci to przeszkadza?
Nie przeszkadza mi to aż tak bardzo, w poprzednim moim aucie (nie Skoda) wyświetlacz tak właśnie się zachowywał.
Zamieszczone przez zepter00
Ooo ktoś poczuł się dotknięty a tu się trzeba było uśmiechnąć. Oczywiście, że jestem doświadczony... Doświadczony facet się nie żeni. :twisted: Współczuję jeśli chodzi o dojazdy.
Nie obrażam się na takie żarty, a na dojazdy nie narzekam. Szybciej mogę dojechać pociągiem niż własnym samochodem czy też warszawską komunikacją przedzierając się przez korki.
Komentarz